GRANULDISK®

Uređaji koji peru posude za kuhanje granulama iz švedske kompanije GRANULDISK omogućava pristup inovativnoj, moćnoj tehnologiji koja pojednostavljuje pranje posuda.
GRANULDISK je razvio tehnologiju koja je dovela promjene i u taj segment poslovanja, revolucionizirano je područje pranja posuđa.

PowerGranules® iz GRANULDISKA, usmjerene u mlazu u kombinaciji s vodom i malom količinom deterdženta, mehanički uklanjaju i najskorenije ostatke hrane s lakoćom, pritom štedeći energiju, vrijeme i novac uz značajno smanjenje štetnih utjecaja na okoliš.

Tradicionalno pranje posuda iziskuje puno rada, ali i utrošaka resursa u proizvodnim procesima svake profesionalne kuhinje. Veći naglasak na proizvodne procese u Vašem radu i manji utrošak resursa za čišćenje Vaših posuda.

Koncept iz GRANULDISKA predstavlja nešto sasvim drukčije. Perilice za posude rade cijeli posao, čime nestaje potreba za namakanjem ili pripremom za pranje. Taj koncept se može jednostavno navesti kao “Pranje bez namakanja”.

U samo nekoliko minuta, sve posude, bilo da je riječ o GN posudama, tavama ili loncima su vidljivo i higijenski čisti zahvaljujući snazi sličnoj tisućama ljudi koji peru posuđe ručno.

Krajnji rezultat je veća produktivnost dijela praonice u ugostiteljskoj kuhinji s manje elemenata koji donose visoke troškove i štetan utjecaj na okoliš.

Preuzmite brošuru Zatražite ponudu