Kava i aparati
za kavu

IBERITA

je španjolski proizvođač aparata za espresso kavu koji svoju povijest počinje 1975 u Barceloni, a gotovo 40 godina kasnije na tržištu je prisutan s izuzetno zanimljivom i širokom paletom proizvoda. S modelima poput IB7 čini izvrstan ulaz na tržište, dok od Intenza, New Iberital i Tandema pokazuje ozbiljnost, a modeli poput Expression Pro i Vision čine perjanicu ponude.

Previous slide
Next slide

CIME

je talijanski proizvođač espresso aparata za kavu u kompaktnim i punim verzijama. Mogućnost konverzije aparata na kapsule, odnosno cialde omogućava i početnim korisnicima, uredima i domaćinstvima pripremu ukusnih napitaka bez ikakvih problema.

Previous slide
Next slide

Espré

je inspirirana je strašću prema kavi vlasnika koji su tu strast odlučili prenijeti na finalni nproizvod odabirom najboljih zrna kave i fokusiranjem na cijeli proces kave. Želja za dijeljenjem talijanskih okusa i užitaka ima za cilj posluživanje najbolje kave i uspostavljanje dugoročnih poslovnih odnosa s našim poslovnim partnerima. Naša stručnost i dugogodišnje iskustvo učinili su svoje.


Pažnja prema zrncima kave počinje na izvoru, na plantažama u Kolumbiji , Peruu , Gvatemali , Brazilu i Indiji. U pržionici sve žitarice prolaze pažljivo odabranim putem uz pomoć tehnološki razvijenih objekata od skladištenja do prženja. Dugogodišnje iskustvo i tajne raznih mješavina imaju
važnu ulogu u tom procesu koji se prenosi s koljena na koljeno.

Kava se prži svaki dan metodom “slow heat”. Riječ je o ručno kreiranom grijanju koje pomaže u potpunom prženju zrna kako bi se izvukle sve arome koje će se naći u šalici.

Previous slide
Next slide