O NAMA

ETEN je nastao kao rezultat težnje za inovacijama i suvremenim pristupom poslovanja ugostiteljskih poduzeća. Naš cilj je pružiti vam vrhunske proizvode i usluge prilagođene vašim željama i mogućnostima.

Pružamo vam profesionalnu pomoć prilikom opremanja objekata, ali i kroz edukacije zaposlenika, savjetovanja u poslovanju i projektiranja ugostiteljskih objekata.

U ponudi imamo opremu poznatih svjetskih proizvođača čiji smo ovlašteni distributeri za Republiku Hrvatsku, od kojih ističemo švicarski SALVIS, švedski GRANULDISK, američki ICE-O-MATIC.

Odabirom vrhunskih proizvoda i kvalitetnom podrškom unaprjeđujemo vaše poslovanje i omogućavamo da se bezbrižno posvetite onome u čemu ste najbolji. Kontaktirajte nas i provjerite kako vam možemo pomoći!

USLUGE

U ETEN-u vam nudimo cjelokupnu uslugu, od projektiranja, preko opremanja sve do praćenja poslovanja vašeg poduzeća, sve sukladno vašim željama i mogućnostima.

Svi uređaji isporučeni s naše strane imaju osiguranu montažu, servisnu podršku, ali i edukacije rada na uređajima.

Možemo vam ponuditi savjetovanje u odjelu hrane i pića, gdje prema vašim željama i mogućnostima možemo implementirati standarde poslovanja, kreirati normative i inovirati ponudu uz treninge i edukacije zaposlenika.

Za sve dodatne informacije, savjet vezan za izbor uređaja, odnosno projektiranje i opremanje vašeg objekta ili poduzeća, slobodno nas kontaktirajte, a na vaše upite ćemo rado odgovoriti.

REFERENCE

[show-logos orderby='none' category='0' activeurl='inactive' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='false' description='false' limit='0' filter='false' ]