Perilice čaša i posuđa

SILVER

je talijanski proizvođač perilica, a kao dio Ali Grupe i proizvodnjom u Castelfranco Venetu, prisutni su u cijelome svijetu sa svojim asortimanom. Sa linijama Mono, Double, Top2, Excel2 i Hood pokriva potrebe većine korisnika u
svim cjenovnim razredima i perilicama za čaše, posuđe i haubama. Perilice poput tunelskih, tračnih, perilica crnog suđa s pritiskom vode, granulama i brojnim drugim rješenjima.

Previous slide
Next slide

Kromo

je talijanski proizvođač perilica, a kao dio Ali Grupe prisutni su u cijelome svijetu sa svojim asortimanom. Sa linijama Aqua, Dupla, Lux2, Premium2 i Hood pokriva potrebe većine korisnika u svim cjenovnim razredima i perilicama za čaše, posuđe i haubama. Osim navedenih Kromo pokriva i perilice crnog suđa u klasičnoj formi, u verzijama za pranje s granulama, kao i tračne i tunelske perilice posuđa. Brojne opcije omogućavaju svim korisnicima da pronađu idealno rješenje za sebe.

Previous slide
Next slide

Zemlja porijekla:
Italija

JEMI

je španjolski proizvođač čiji je spiritus movens i slogan Simply built to last. Zasnovane na provjerenoj njemačkoj tehnologiji, ove perilice su jednostavne, robusne i izdržljive. Dostupne u verzijama s košarama 350×350, 400×400, 500×500 i 500×600, te kroz linije Simply line, Efficient line i Premium line, prihvatljive su za sve budžete i zahtjeve korisnika.

Previous slide
Next slide