Projektiranje i edukacija osoblja

Vaš projekt
u 11 koraka

1.

SAVJETOVANJE

Odabir kvalitetnih deterdženata i kemije izuzetno je bitan zbog higijene prostora ali i površina i predmeta koji se tretiraju. Odabir ECOLAB-a kao partnera za nas je izuzetno važan

2.

OBLIKOVANJE

Svaki projekt je jedinstven, od mjera, rasporeda opreme, tipu opreme i dostupnim energentima. Naši projekti obuhvaćaju instalacije vode, struje, plina i ventilacije. Proučavamo idealnu snagu i potrošnju za svaki pojedini komad opreme. Možemo izraditi i realne poglede kako bismo provjerili izvedivost i estetiku projekta.

4.

SIGURNOST

Projektiramo i dimenzioniramo prostore kako bi se se poboljšala ergonomija i spriječili rizici od nezgoda na radu.

3.

SIGURNOST

U našim projektima koristimo čelične profile visoke kvalitete kako bismo povećali čvrstoću i izdržljivost. Oprema koju isporučujemo za kuhanje, hlađenje, pranje i ventilaciju najbolje je kvalitete i riječ je o proizvodima vodećih proizvođača u sektoru.

5.

HIGIJENA

Jamčimo higijenu i sigurnost hrane ugradnjom visokokvalitetnih materijala i opreme čime se olakšava čišćenje i sanitacija uređaja, opreme, dijelova radnog prostora. Ventilacijski sustavi osiguravaju optimalno izvlačenje zraka kako bi se izbjeglo širenje neugodnih mirisa.

6.

ODRŽIVOST

Oprema koju isporučujemo ima minimalnu potrošnju vode i energije: indukcijske ploče, senzora za isključivanje opreme, odvajanje rashladne opreme od one termičke, LED rasvjeta i slično.

8.

Za svu ponuđenu opremu osiguravamo servis i dostupne rezervne dijelove na području cijele Hrvatske, Slovenije i šire.

7.

SUKLADNOST

U svim našim projektima primjenjuje se usklađenost s regulativom Gastronorm (EN 631—DIN 66075), obaveznom u velikim kuhinjama. Oprema raspolaže CE certifikatima i zadovoljava svim aktualnim propisima vezanim za izdržljivost, otpornost, HACCP, kao i nove zahtjeve vezane za COVID-19.

9.

Brinemo se da je za projektiranje, montažu i osiguravanje ispravnog funkcioniranja profesionalnih uređaja. Naše iskustvo pokriva opreme kuhinja i barova u hotelima i restoranima, institucijama, ali i praonicama.

10.

BRENDOVI

Naši brendovi su respektabilni brendovi s dugogodišnjim iskustvom i vrhunskom postprodajnom uslugom

11.

EDUKACIJA OSOBLJA

U svim našim projektima primjenjuje se usklađenost s regulativom Gastronorm (EN 631—DIN 66075), obaveznom u velikim kuhinjama. Oprema raspolaže CE certifikatima i zadovoljava svim aktualnim propisima vezanim za izdržljivost, otpornost, HACCP, kao i nove zahtjeve vezane za COVID-19.