SCANBOX

Lagana i super učinkovita kolica za transport hrane unutar ugostiteljskih objekata dolaze od švedskog proizvođača ScanBox.
Ova tvrtka je lider na području proizvodnje slične opreme za škole i bolnice, a u novom proizvodu koji je specijaliziran za primjenu u ugostiteljstvu, primijenjen je sav njihov know how. Kako sami proizvođači kažu, to su “heavy duty” kolica za svakodnevnu primjenu, velikog kapaciteta, no ergonomična i laka za manipuliranje.

Unutrašnjost je od anodiziranog aluminija, a vanjski dio od plastike ojačane fiberglassom, pa su transportne komore unutar kolica u potpunosti otporne na udarce. Izolacija debljine 30 milimetara zadržava temperaturu hrane kroz duži vremenski period, a postolje od nehrđajućeg čelika ima stadardne ploče za hranu od 160 milimetara.

Kao dodatnu zaštitu od udaraca, postolje za ploče s hranom ima i plastificirane amortizere po cijeloj površini. Temperatura unutar kolica se podešava na digitalnom displayu koji se nalazi u visini očiju. Svi dijelovi u unutrašnjosti su pomični, pa se kolica lako čiste, a zrak ujednačeno struji cijelo vrijeme i osigurava jednaku temperaturu po cijeloj visini kako bi hrana dugo ostala svježa.

Na raspolaganju su modeli samo s grijanjem ili samo s hlađenjem ili njihova kombinacija, a svaki se model može oslikati logotipom hotela, odnosno na drugi način personalizirati.

Preuzmite brošuru Zatražite ponudu