SMEG Foodservice

Talijanska kompanija SMEG osnovana je 1950-ih u Guastalli blizu Reggio Emilie na sjeveru Italije. Danas je vodeći proizvođač uređaja za domaćinstvo, prepoznatljiv po dizajnu i kvaliteti.
SMEG-ov program Foodservice svoje početke ima u 1980-im godinama kada se javila potreba za programom namijenjenom profesionalnim kuhinjama, što je rezultiralo konvekcijskim pećnicama koje su svoje mjesto našle u kuhinjama, ali i šire – u barovima, pekarnicama i brojnim drugim mjestima.

S obzirom na uspjeh s pećnicama, javila se potreba za ulaskom u segment perilica posuđa gdje je SMEG još jednom pokazao i dokazao svoju kvalitetu i inovativnost. Bilo da je riječ o potpultnim perilicama za čaše, posuđe, samostojećim perilicama ili tzv.haubama, kroz linije Greenline, Topline, Easyline i Ecoline, SMEG se uspio pozicionirati među najbolje svjetske proizvođače ovog tipa opreme uz nezaobilaznu SMEG-ovu filozofiju "Made in Italy".

Osim nabrojenih, SMEG Foodservice u ponudi još ima i brzorashladne uređaje, ledomate, ali i mini bar hladnjake pri čemu se ističe i serija "50's Retro Style" koja predstavlja retro dizajn po kojemu je SMEG prepoznat.

Preuzmite brošuru, 2, 3 Zatražite ponudu