Termička
oprema

Termička oprema spada u najvažniju opremu svakog proizvodnog dijela bilo da je riječ o kuhinjama, slastičarnicama, pekarama. Ovisno o samoj veličini i kapacitetu važno je odmjeriti koji kapacitet gostiju, odnosno kupaca treba pokriti, ali i samu ponudu prema kojoj se formira potrebna oprema.

Istaknuti brendovi za modularne kuhinje

Želite probati nešto novo?

QualityFry

— automatske friteze s ugrađenom
ventilacijom iz Španjolske!

SALVIS

Salvis je švicarski proizvođač koji je lider u profesionalnim kuhinjama već gotovo 110 godina. Sa sjedištem u švicarskom Oftringenu godinama je prepoznat po svom asortimanu velikih kuhinja s linijama VisionPRO i Master, ali i modularnim jedinicama poput Profiline i Smartline serije. U svijetu parnokonvekcijskih aparata CucinaEVO, ali i paromata VitalityEVO olakšavaju poslovanje brojnih kuhinja. Linije friteza Fryline čine izuzetno sofisticiran pristup prženju kroz brojne programe, opcijske pumpe i liftove uz visoko poštivanje zadanih temperatura i minimalna odstupanja.
Salvisov salamander nalazi se u brojnim kuhinjama diljem svijeta, a ugrađenim senzorima za prepoznavanje tanjura, uz visoke performanse, omogućava i velike uštede energije.

Salvis CucinaEVO

parnokonvekcijski aparati dostupni u QT i T verzijama sa 6, 10 i 20 GN posuda. T-serija je kompaktna širine 55 cm, dok je QT serija pravi majstor velikog kapaciteta—sa širinom od 98 cm i veličinom komore GN 2/1 ovi uređaji su najizdašniji na tržištu.

Salvis Salamander Classic / Vitesse

uređaj je koji se susreće u klasičnoj kuhinji, ali sve više i u modernim kuhinjama, posebice zbog visokih performansi, kompaktnih dimenzija, ali i uštede energije, koju zahvaljujući najmodernijim senzorima štedi do 70%, a time se isplaćuje u razlici troškova energenata u roku 18 mjeseci.

Salvis VitalityEVO

paromat koji kuhanjem pod pritiskom skraćuje vrijeme termičke obrade do 70% suvremenim sučeljem sa upravljanjem na dodir, ugrađenim omekšivačem vode, tušem i opcijskom sondom čini velikog pomagača u kuhinji i jedan od najvažnijih alata. Od nježnih poširanja, kuhanja na pari, blanširanja i slično, ovaj uređaj radi bez ikakvih problema u najkraćem roku i predstavlja oslonac poslovanja modernog ugostiteljstva.

Salvis Hold-o-mat

kompaktan je i primjeniv uređaj za: niskotemperaturno kuhanje, kuhanje ribe, temperiranje čokolade, sušenje voća i povrća, kao i u brojnim drugim operacijama. Brojni kuhari se slažu da je Hold-o-mat jedan od najbolji uređaj u profesionalnim kuhinjama. Prednosti su kompaktne dimenzije, mogućnost transporta, niska potrošnja energije, temperaturna preciznost (+/-1°C), autostart nakon nestanka napajanja, magnetna sonda.

SILKO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Previous slide
Next slide

BARTSCHER

njemački brend koji postoji od 1876. predstavlja value-for-money brend. U asortimanu ima od stolnih uređaja (friteza, roštilja, štednjaka, indukcija) do onih u linijama 600, 650, 700 i 900.
Sa širokim asortimanom, pristupačnim cijenama i vrlo često proizvodima spremnima na lageru, omogućava brojnim profesionalcima kvalitetna i povoljna rješenja dostupna u kratkom roku.

Previous slide
Next slide

KOPA

je sinonim za peć na ugljen. Osim poznatih peći na drveni ugljen, slovenska Kopa u svome asortimanu raspolaže još i sa smokerima, Hibachi i Yakitori roštiljima, kao i Robata i Parilla roštiljima. Svi Kopini proizvodi dostupni su u različitim veličinama i izvedbama, a personalizacija je moguća i kroz boju samog roštilja/peći.

Previous slide
Next slide

BERTHA

je britanska peć na drveni ugljen. U odnosu na usporedive proizvode Bertha ima Fire Break i Fire Break Hat nastavke na vrhu peći koji sprječavaju izlazak iskri iz peći i potencijalni požar. Moguće su dvije zone topline, a sa 15 razina roštiljanja ima maksimalni kapacitet od 120 gostiju.


U samom startu Bertha, s izuzetno atraktivnom cijenom, raspolaže i sa zatvorenim postoljem na kotačima u kompletu! Na Vama je samo da izaberete želite li srebrnu, crnu ili crvenu.

Previous slide
Next slide